Selamat datang di Fenomena Lembayungsenja (Aksaraindahdalamalunanhati)

papacangan abdi

Selasa, 25 Desember 20120 komentar

                                                      
upami anjeun gugah enjing abdi
palai mendakan anjeun diantara cinta...

upami wengi iue abdi lumangku
pilaran abdi dikarumunan rasa asih
anu nyebar diantara sudut _sudut kota nu kasihanggahan kuanjeun... atawa diantara gedung gedung kolot anu kalewatan kuanjeun tapi abdi leuwih ngaharepkeun anjeun
tiasa nepangan abdi diantara
limpahan kasih sayang tianjeun
diantara janji sareng kapercayaan tianjeun...
serta benih kajujuran tianjeun sareng abdi oge palay patepang
dina ikatan suci ikatan tali laki rabi anu abadi anu
pinuh kurasa asih serta cinta
Share this article :

Poskan Komentar

 
Support :
Copyright © 2012. Pemintal Aksara Langit Senja