Selamat datang di Fenomena Lembayungsenja (Aksaraindahdalamalunanhati)

Aksara Diam Membisu

Jumat, 28 Desember 20120 komentar

                                                       
Tlah aku tunaikan semua
mungkin aku tak sesempurna dia
namun aku tetap berusaha menjadi diri sendiri tanpa bayang bayang dia

aku tak pernah mengatakan kesukaan kalau nyata hanya aksara
pantang mengucap kata rindu sedang kita diam membisu






Tumetesing eluhku ora iso netesake atimu kang wis kebanjur kaku
sikilmu kang wis jumangkah tanpa suwaro
yen pucuking atiku wus rinujit dening janjimu kang ora tak mangerteni
Banjur sopo
pitakon kuwi kang ora kendat ono ing telengin kupingku
pancen aku wis ngliswakake sliramu soko atiku
ananging ngertio kangmas
yen lumaku ku tanpo arah tumuju penggayuhmu
lintang kang gumunar membyar lan aku ora bakal iso nyembadani sliramu
Ngertio kangmas
yen roso tresno iki tak buntel rapet ono ing sak pangarepmu nadyan eluhku tumetes ngetung sak dawaning wengi
ora bakal sliramu mangerteni rasaing atiku kang nandang katresnan iki
Share this article :

Poskan Komentar

 
Support :
Copyright © 2012. Pemintal Aksara Langit Senja